Projecten

Tussen eind 2011 en begin 2012 heeft Lareco, in opdracht van de provincie Overijssel, een belangrijke bijdrage geleverd aan de verbetering van de zandwegen langs het Nordhornkanaal in Almelo. Dit project, met als doel het behouden van het karakteristieke uiterlijk van de zandweg en tegelijkertijd de draagkracht voor zwaar verkeer te verhogen, is succesvol uitgevoerd met het gebruik van hydraulisch zand van Koers Handel BV.

De oorspronkelijke zandweg leed onder slechte begaanbaarheid bij nat weer en veroorzaakte veel stofoverlast in droge perioden. De keuze voor hydraulisch zand was gebaseerd op een proef van de provincie Overijssel, waarbij Koers Handel BV's product als meest geschikt naar voren kwam vanwege zijn hoge draagkracht en stabiliteit in zowel droge als natte omstandigheden.

Proefproject hydraulisch zand provincie Overijssel

Het ontwerp voor deze wegverbetering werd verzorgd door Roelofs Advies en Ontwerp. Dankzij de inzet van Lareco en het gebruik van hydraulisch zand is de zandweg nu het hele jaar door goed begaanbaar, met behoud van zijn natuurlijke uitstraling.


Contactinformatie

Koers Aannemingen BV
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde

T: +31(0)592-430303
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’


logoKoers is ISO-gecertificeerd!